Open menu >

Schadeherstel

U heeft een schade aan uw auto?  Voor deskundig auto herstel zoals: uitdeuken, richten en spuiten bent u bij Carfix Heidstra aan het juiste adres.

Na taxeren van de schadeomvang aan uw auto wordt de schade vastgelegd in een audatex schaderapport. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd met betrekking tot uw auto, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden.

De beschadigde en kapotte onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens vervangen door originele onderdelen.

Schade aan de carrosserie van uw auto wordt uitgedeukt, vervangen of gericht. Carfix werkt uitsluitend met geavanceerde las- en puntlasapparatuur. Uiteraard beschikken wij ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief speciale fabrieksdata en meetgegevens van alle automerken.

De herstelde delen worden strak gemaakt en voorzien van een roestwerende grondlaag als laatste voorbereiding voor het spuiten.

Na het spuitwerk wordt uw auto weer opgebouwd. De onderdelen worden volgens fabrieksgegevens gemonteerd. Na strenge eindcontrole en metingen heeft u vier jaar garantie op de reparatie zoals beschreven in eurogarantfonds.

Ook doen wij kevlar reparatie zoals bij de audi quattro sport.

De koplampen doen wij voor €75,00 per velg.